روش ثبت شرکت سهامی خاص

ساخت وبلاگ
شرکت های سهامی خاص حداقل از سه نفر سهامدار و دو نفر بازرس تشکیل شده اند. در شرکت سهامی خاص سرمایه  به 100 سهم مساوی سهام تقسیم میشود و تعهد هر یک از سهامداران به اندازه مبلغ سهامشان می باشد.شرکت های سهامی خاص جزء شرکت های بازرگانی محسوب میشوند هرچند موضوعشان غیر تجاری باشد. در مقاله شما را با روش ثبت شرکت سهامی خاص و مراحل آن اشنا میکنیم. گروه ثبتی آراکس در کرج با بهره گیری از کارشناسان خبره در امور ثبت شرکت،ثبت تغییرات شرکت،افزایش و کاهش سرمایه و غیره... آماده خدمت رسانی به متقاضیان محترم می باشد.
شرایط ثبت شرکت سهامی خاص:
-داشتن حداقل 3 نفر سهامدار و دو نفر بازرس)صلی و علی البدل)
-حداقل سرمایه اولیه شرکت مبلغ 1.000.000 ریال باشد
-35% از سرمایه اولیه شرکت در یکی از بانک های دولتی سپرده شود.-بازرسین با سهامداران نسبت فامیلی نداشته باشند
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت:
شرکت نامه (دو نسخه)
تقاضانامه (دو نسخه)
اساسنامه(دو نسخه)
ارئه مجوز فعالیت در صورت نیازکپی شناسنامه و کارت ملی تمام شرکاء و سهامداران
گواهی عدم سوء پیشینه تمام شرکاء و سهامداران
مراحل ثبت شرکت سهامی خاص:
مرحله‌ی اول: انتخاب شریکاولین گام  برای ثبت شرکت انتخاب شریک مناسب می باشد. زیرا که در همه ی تصمیمات شرکت تمامی شرکاء و سهامداران حق تصمیم گیری دارند. پس باید افرادی را به عنوان شریک انتخاب کنیم که قابل اعتماد باشند.
مرحله‌ی دوم: ثبت نام اظهارنامه در سامانه ثبت شرکتدر ابتدا  به نشانی اینترنتی اداره کل ثبت شرکت ها مراجعه کرده و اطلاعات و مشخصات  خود را در فرم ثبت نام وارد می کنیم.
مرحله‌ی سوم: انتخاب نام مناسب و مرتبط با موضوع شرکتدر این مرحله اسامی مورد نظر خود را وارد می کنیم. ما مجاز به انتخاب ۵ نام هستیم که این نام ها را به ترتیب اولویت مورد نظر خود در فرم وارد  می کنیم. در آخر از بین این اسامی یک نام به عنوان نام شرکت ما انتخاب می شود.
مرحله‌ی چهارم: مشخص کردن موضوع فعالیت شرکتدر این مرحله باید موضوع اصلی فعالیت شرکت را وارد کنیم. در نظر داشته باشید که برخی از فعالیت ها نیاز به اخذ مجوز دارند. لیست فعالیت هایی که نیاز به مجوز دارند در این سامانه موجود می باشد.
مرحله‌ی پنجم: وارد کردن آدرس به همراه کدپستی معتبردر این مرحله آدرس دقیق شرکت به همراه کد پستی را وارد می کنیم. چنانچه تاکنون  اقدام به خرید یا اجاره محل مورد نظر را نکردیم، میتوانیم آدرس محل سکونت یکی از شرکاء را وارد کنیم.
مرحله‌ی ششم: مشخص کردن سرمایه‌ی اولیهمیزان سرمایه اولیه شرکت (در شرکت با مسئولیت محدود) و تعداد سهم و ارزش هر سهم (در شرکت با سهامی خاص) را وارد می کنیم. حداقل سرمایه بابت ثبت شرکت مبلغ 1.000.000 می باشد.
مرحله‌ی هفتم: وارد کردن نام شرکاء و سهامداراندر این مرحله اسامی و شماره ملی شرکاء و سهامداران را وارد می کنیم.
مرحله‌ی هشتم: مشخص کردن سمت اشخاصدر این مرحله سمت هر یک از اعضاء هیئت مدیره و تاریخ شروع فعالیت آن ها را مشخص می کنیم.
مرحله‌ی نهم: وارد کردن سهام اشخاصدر این مرحله با انتخاب نام هر یک از شرکاء و سهامداران میزان سهام یا سرمایه‌شان را مشخص می کنیم.
مرحله‌ی دهم: ثبت شعبه های شرکتدر صورتیکه در نظر دارید برای شرکت خود شعبه معرفی کنید این قسمت را تکمیل کنید.
مرحله‌ی یازدهم: انتخاب روزنامه‌  سالی/مالیسال مالی خود را در این قسمت وارد می نماییم ،سپس روزنامه‌ی شرکت خود را از لیست اسامی موجود انتخاب می کنیم
 مرحله‌ی دوازدهم: وارد کردن متن صورت‌جلسهصورت‌جلسه مؤسسین وهیئت مدیره را با توجهبه  نوع شخصیت حقوقی به‌طور کامل وارد می کنیم
مرحله‌ی سیزدهم: : تکمیل اساسنامه
مرحله‌ی چهاردهم: تکمیل شرکت‌نامه
مرحله‌ی پانزدهم: تکمیل مدارک

  مطالب مفید نت...
ما را در سایت مطالب مفید نت دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار blogiham بازدید : 199 تاريخ : جمعه 10 آذر 1396 ساعت: 17:31